Over The Next Label

The Next Label, een jong bedrijf dat opgezet is door drie verschillende vrienden die eenzelfde probleem zagen. De recruitmentmarkt moet anders. Door jarenlange ervaring kwamen zij met een vernieuwend concept, dat de IT-markt in België veranderde. Vervolgens zijn wij uitgebreid naar Nederland en hebben we maar één doel voor ogen: De perfecte match maken tussen kandidaat en bedrijf.

Inmiddels werken we samen met ruim 500 gerenommeerde IT-bedrijven en geven we hen advies op het gebied van rekruteren en begeleiden we kandidaten in het gehele proces. Zo willen we ervoor zorgen dat iedereen op de juiste plek terecht komt en de perfecte match gemaakt wordt.

Dit dragen we ook intern graag uit. Er zijn maar weinig bedrijven waar collega’s zo hecht met elkaar zijn. We vinden het belangrijk dat jij op de juiste plek zit. Je krijgt bij ons de vrijheid om jezelf te ontwikkelingen op de gebieden die jij nodig hebt en je bepaalt zelf wat bij jou past. Of dat nu in een leidinggevende functie op marketing is of juist als resourcer in recruitment.

In drie jaar zijn we gegroeid tot ca. 50 medewerkers en zien we dit voor in de toekomst alleen maar harder groeien. We zijn een van de snelst groeiende recruitment bedrijven binnen België en we willen ons blijven ontwikkelen. Hierdoor komen er steeds meer nieuwe uitdagingen naar boven drijven en hebben we versterking nodig. Daarnaast zorgt de snelle groei en de focus op persoonlijke ontwikkeling ervoor dat er veel doorgroeimogelijkheden zijn binnen het team. Vast blijven plakken op dezelfde plek komt dus niet snel voor bij The Next Label, tenzij jij dat het liefste wil!